حریم خصوصی شما
- شماره موبایل شما فقط برای ورود استفاده میشود و بدون اجازه شما نمایش داده نمیشود.
- اطلاعات مکانی (GPS) و مشخصات فنی پنهان در عکسها، هنگام آپلود بهطور خودکار حذف میشود.
- هر زمان بخواهید میتوانید عکسها و آگهیهای خود را از حساب کاربری حذف کنید.